Elektriciteitswerken

Renovatie

Wij voeren elektriciteitswerken uit in renovatie. Dit omvat onder andere volgende werkzaamheden:

  • vernieuwen van leidingen, zekeringskasten, verlichting waar mogelijk werken we in bestaande buizen, zoniet worden kabels netjes in of op de muur geplaatst
  • aarding: aarding uitmeten, aardingsstaven plaatsen, equipotentiaalverbindingen aanbrengen
  • opstellen ééndraadsschema, situatieschets, dossier voor technische keuring hiervoor werken we samen met erkende keuringsbureau’s
  • leveren en plaatsen tellerkasten, meetgroepen voor meergezinswoningen, aansluitkabels voor aansluiting op het net (Infrax, Eandis)

Bij aankoop van een woning komen vaak heel wat technische gebreken aan het licht. Wij helpen u verder met advies, uitvoering van de werken tot en met herkeuring van de installatie. Zo kunt u in veilige woning uw intrek nemen. We komen graag ter plaatse om met u de situatie te bespreken.  

Nieuwbouw

Wij verzorgen elektrische installaties in nieuwbouw woningen, meergezinswoningen, loodsen ,stallen, serres, Gaande van basisinstallatie tot en met het plaatsen van verlichting, videofonie, domotica, etc.

We maken steeds gebruik van kwalitatieve materialen: schakelmateriaal, kabel, automaten, verdeelborden NIKO – GE Vynckier – Legrand – Teco – Schneider – OBO – Eupen kabelwerk – Elflex – …

Voor de domotica systemen maken we gebruik van Niko Home Control. MS 800x300 Logo Niko Home Control QI 

Depannages

Valt uw verliesstroomschakelaar steeds uit? Werkt de verlichting in een deel van de woning niet? Wij komen langs om het probleem op te sporen. Waar nodig adviseren we om toestellen, leidingen of verdeelborden na te kijken of te vervangen.  

Diverse

Lampen vervangen op moeilijk te bereiken plaatsen, gevelverlichting nazien, plaatsen van tuinverlichting, ondergrondse kabels, netwerkkabels,….  

Domotica

Automatisatie van verlichting, rolluiken, zonneschermen? Wenst u op afstand bepaalde functies in uw woning te activeren? De rolluiken dichtdoen vanuit uw zetel? Niko Home Control maakt het allemaal mogelijk.

MS 800x300 Logo Niko Home Control QI

Elektrische verwarming

Realisaties

Neem ook eens een kijkje bij onze realisaties Contacteer ons voor een plaatsbezoek op afspraak en prijsopgave.