Nieuws

Covid-19 maatregelen november 2020

‼️Vanaf maandag 2 november 2020 zal de winkel gesloten zijn tot nader order. Dit kadert in de maatregelen van de federale regering om de verspreiding van het covid-19 virus te beperken.

🚚De thuislevering, herstelling aan huis zal ongehinderd verder lopen. Afhaling aan de winkel zal vanaf maandag 2 november 2020 ook mogelijk zijn. (Met dank aan de regering om dit eindelijk mogelijk te maken) Bestellingen kunnen telefonisch of via mail worden doorgegeven. Denk hierbij aan accessoires zoals stofzakken, lampen,… maar ook kleine huishoudtoestellen.

In de etalages vind je een groot deel van ons aanbod terug.

🔌Grote toestellen worden sowieso met zorg aan huis geleverd, en dit verandert geenszins. Alsook de installatie van inbouwtoestellen en de nodige uitleg over de werking.

🔧Voor de diensten elektrische installaties, depannages wijzigt er niets, deze worden nog steeds uitgevoerd.

❓Weet je het even niet meer? Heb je vragen over onze tijdelijk aangepaste dienstverlening? Contacteer ons.

telefoon: 059/278234

📬 mail: elektro.janssens@gmail.com

Houd de moed er in, en tot een dezer dagen!

 

Consumptiecheques

Uw aankopen kunt u betalen met de papieren of digitale consumptiecheques Edenred, Monizze en Sodexo.

 

Kom-uit-uw-kot Gistelbonnen

Uw aankopen kunt u betalen met de papieren “kom uit uw kot” Gistelbon die wordt uitgegeven door Stad Gistel. De digitale Gistelbonnen zijn uiteraard ook mogelijk.

 

 

Digitale Gistelen bon

U kunt met de digitale cadeaubon ‘Gistelen’ betalen bij Elektro Janssens. Deze cadeaubon kunt u eenvoudig aankopen en schenken aan familie, vrienden,…

info: Gistel

Paaszoektocht

Gedurende de paasvakantie loop er een etalagezoektocht waar je mooie prijzen mee kan winnen.

Payconiq

Vanaf heden kan u bij Elektro Janssens betalen met Payconiq: snel, betrouwbaar en heel eenvoudig. Hebt u geen cash of bankkaart bij? Met uw smartphone betaalt u in een handomdraai.

Promotie

Momenteel lopen er diverse promoties

Gistelse Dolle Dagen

Het tweede weekend van juni gaat Gistel uit de bol tijdens de “Gistelse Dolle Dagen” Er is braderie, tal van optredens en avondmarkt. Bij Elektro Janssens zijn er extra kortingen, doorlopende demonstraties, en uitgebreide openingsuren.

IMG_3086 20160525_204547

Gistelen in gezellige kerstsfeer

De derde zondag van december kan je komen “Gistelen in gezellige kerstsfeer”. Dat is een beurs van lokale handelaars met tal van cadeau artikelen, proevertjes en nog veel meer. Elektro Janssens geeft er demonstraties.

IMG_6455

 

Kom Gistel ontdekken, kom eens “Gistelen

Er zijn regelmatig voordeelacties en prijzen te winnen in het Gistelse handelscentrum.

logo