Nieuws

Stad Gistel app

Via de Gistel app kunt u eenvoudig communiceren met handelszaken. Raadplaag de openingsuren, maak een afspraak of vraag uw herstelling aan.

Info: Gistel

Digitale Gistelen bon

Vanaf oktober 2018 kunt u met de digitale cadeaubon ‘Gistelen’ betalen bij Elektro Janssens. Deze cadeaubon kunt u eenvoudig aankopen en schenken aan familie, vrienden,…

info: Gistel

Paaszoektocht

Gedurende de paasvakantie loop er een etalagezoektocht waar je mooie prijzen mee kan winnen.

Paaszoektocht_Affiche 2018

Gistelse Dolle Dagen

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019 gaat de 25ste editie van de Gistelse Dolle Dagen door. Er staan tal van optredens op het programma, er is doorlopend braderie en bij Elektro Jansens zijn er diverse demonstraties. Kom gerust eens langs, wij zorgen voor een verfrissing!

Payconiq

Vanaf heden kan u bij Elektro Janssens betalen met Payconiq: snel, betrouwbaar en heel eenvoudig. Hebt u geen cash of bankkaart bij? Met uw smartphone betaalt u in een handomdraai.

Promotie

Momenteel lopen er diverse promoties

Gistelse Dolle Dagen

Het tweede weekend van juni gaat Gistel uit de bol tijdens de “Gistelse Dolle Dagen” Er is braderie, tal van optredens en avondmarkt. Bij Elektro Janssens zijn er extra kortingen, doorlopende demonstraties, en uitgebreide openingsuren.

IMG_3086 20160525_204547

Dag van de klant + Sunday Shopday =

Weekend van de klant

Tijdens het laatste weekend van september leggen handelaars klanten extra in de watten.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant : een heel weekend shopplezier. Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Vol leuke acties en evenementen zoals straat- en winkelanimatie, modeshows of wedstrijden.

Wil je weten welke handelaars deelnemen aan het event? Kijk op www.sundayshopday.be

Sunday_Shopday_2016_Logo_BE_Q

Gistelen in gezellige kerstsfeer

De derde zondag ( 16 december 2018) van december kan je komen “Gistelen in gezellige kerstsfeer”. Dat is een beurs van lokale handelaars met tal van cadeau artikelen, proevertjes en nog veel meer. Elektro Janssens geeft er demonstraties.

IMG_6455

Gistelen_Kerst_2018

Kom Gistel ontdekken, kom eens “Gistelen

Er zijn regelmatig voordeelacties en prijzen te winnen in het Gistelse handelscentrum.

logo