Elektrische toestellen

Miele

Reeds meer dan 30 jaar zijn wij officiële verdeler van Miele huishoudtoestellen. We bieden een groot gamma aan was- en droogautomaten, vaatwassers, koeling, stofzuigers,… aan.

De meeste modellen hebben we op stock en kunnen onmiddellijk geleverd worden.

Naast Miele hebben we nog een aantal andere merken in de toonzaal, en ook beperkt op voorraad.

Inbouwtoestellen

Inbouwtoestellen en de plaatsing ervan behoort ook tot ons uitgebreide dienstenpakket. Bij vernieuwing van keuken bieden wij u graag een prijsopgave aan met diverse mogelijkheden: heteluchtoven, stoomoven, hogedruk stoomoven, combi-ovens, volledig geïntegreerde vaatwassers, koelkasten,…

Alles wordt vakkundig in samenspraak met de keukenbouwer door ons geleverd en geplaatst. Ook de voorbereidende werken kunnen wij uitvoeren: het plaatsen van de nodige elektrische leidingen en watertoevoer en afvoer.

Bij vervanging van één defect inbouwtoestel in uw keuken zoeken we samen met u de meest passende oplossing qua design, mogelijkheden en prijsklasse. Waar nodig worden kasten en deuren bijgewerkt door een schrijnwerker met ervaring in de interieurbouw.

Ingebouwde dampkap

Ingebouwde telescopische dampkap in vervanging

Vervanging telescopische dampkap

Vervanging telescopische dampkap

Vervanging telescopische dampkap

Vervanging telescopische dampkap

Huishoudtoestellen en alle toebehoren

Kleine huishoudelijke toestellen gaande van mixer tot microgolfoven kunt u eveneens bij ons vinden.

We bieden u ook een groot assortiment aan onderhoudsproducten aan, zoals reinigingsproducten voor inox en keramische kookvlakken, ontkalkingsproducten, wasmiddelen voor wasautomaat en vaatwas, stofzakken, geurcapsules voor droogautomaat, zeer specifieke textiel behandelingsmiddelen,…

LED TV, de nodige ophangbeugels en kabels zijn beschikbaar en te bekijken in de toonzaal. Voor de plaatsing kunt u rekenen op onze vakkundige plaatsingsdienst. Bij levering worden de nodige verbindingen voor digitale televisie voor u in orde gebracht, de diensten (abonnementen en decoders) voor digitale televisie bieden wij niet aan.

Levering en herstelling

Wij verzorgen zelf de leveringsdienst en geven u deskundige uitleg over de werking van het aangekocht toestel. Levering gebeurt steeds op afspraak, ook buiten de openingsuren van de winkel.

Hersteldienst

Recupel Recycle Punt

Bij levering van toestellen kunt u steeds defecte, afgedankte toestellen meegeven voor recyclage, of afgeven in de winkel. Wij zijn erkend Recupel Recycle Punt.

recycle punt

Recupel Recycle Punt

Afgedankte toestellen groot

Grote afgedankte toestellen